fredag 14. mars 2014

Vaskerom

Når det kommer til vaskerommet er det ikke lett å få ting til å stemme i hodet eller på papiret.Vi har laget oss et forslag som vi tror kan bli bra.

Som dere ser i forhold til originaltegningen, men i henhold til kommentar jeg skrev til origialtegningene så flytter vi døra fra sidevegg til endevegg på vaskerommet og setter inn ei skyvedør i stedet for ei hengslet dør.

I pristilbudet ligger to varmtvannstanker. Den ene på 270l og skal forsyne vannbåren varme og den andre på 200l skal kobles i serie og være magasin for varmt tappevann. I følge rørleggeren er dette bl.a. fordi det skal være badekar på ett av badene.

Jeg gjør oppmerksom på at ingen av skissene som legges ut er ment å være målbare eller fasit på hvordan det ser ut. Det kan jo hende dere som er så snille å lese her har gode ideer til hvordan dette kan løses.

I tillegg til det som er notert i skissen skal det også plasseres to fordelingsskap: 1 for vannbåren varme og 1 rør-i-rør. Begge disse kommer til å være delvis integrert i vegg over vaskemaskin og tørketrommel.


Dette er en skisse jeg laget på ikea.no. De to kassene nærmest er ment å skissere vanntankene og kassen i taket lengst borte skal skissere ventilasjonen.

1 kommentar:

  1. Jeg ønsker meg tørkestativer som henger på veggen og som kan "legges vekk" når de ikke er i bruk. Ellers ønsker jeg å kunne sortere skittentøyet i 8 kategorier. Gjerne i kurver som kan tas helt ut. Men jeg har ikke klart å lande på en god løsning. Blir veldig glad for forslag :-)

    SvarSlett